Lego World komt met zesde editie naar Zwolle

Foto van auteur

Van donderdag 19 oktober tot en met dinsdag 24 oktober 2006 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO® spektakel ter wereld: LEGO WORLD. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens LEGO WORLD afgewisseld met muzikale optredens op het Jetix podium.

Op het evenement kunnen kinderen (en ook volwassenen) zich vermaken tijdens de zesde editie van LEGO WORLD in IJsselhallen Zwolle. Gedurende dit populaire evenement kunnen bezoekers bouwen met de honderdduizenden LEGO-stenen. Ook dit jaar worden er diverse thema’s uitgelicht. LEGO City is groots aanwezig. Deze speelgoedlijn van LEGO besteedt aandacht aan alle actie en pret die bij het leven in de grote stad horen. De bouwwedstrijden worden dit jaar vanwege het overweldigende succes van het afgelopen jaar nog verder uitgebreid. Nieuw dit jaar is het thema EXO-FORCE, een spannende strijd tussen mensen en robots.

Vereniging De Bouwsteen pakt dit jaar groots uit met adembenemende LEGO-creaties. De muzikale optredens van kindertelevisiezender Jetix worden gepresenteerd door zangeres en presentatrice Sita.

Succesvol evenement
LEGO WORLD is een populair evenement dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een enorm spektakel. In 2005 was
het evenement met 50.000 bezoekers volledig uitverkocht. Het product LEGO is een geliefd product en spreekt een
brede doelgroep aan. LEGO WORLD weet deze doelgroep te bereiken met een scala aan activiteiten.

Openingstijden
LEGO WORLD is geopend van donderdag 19 oktober tot en met dinsdag 24 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur.
Kaarten (€ 14,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en vanaf maandag
21 augustus beschikbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via de website.

LEGO CITY: Ervaar de Actie en pret die bij het leven in de grote stad hoort.
Er wordt een recordpoging gedaan om de grootste stad van LEGO te bouwen. En zelfs de Eiffeltoren wordt nagebouwd door LEGO experts van de vereniging de Bouwsteen. Probeer hoe het is om een brandweerman te zijn, of bouw mee aan de stad met de supergrote CITY hijskraan.

Nieuw dit jaar! EXO-FORCE
Op de mysterieuze berg Sentai komen machtige robots in opstand tegen de mensheid en maken plannen om de wereld te veroveren. Alleen een kleine groep jonge helden kan de robots nog tegenhouden: De EXO-FORCE! Op LEGO WORLD kun je meedoen aan een fantastisch spel waarin jij ook een held kunt zijn.

Bouwwedstrijden
Meedoen aan de bouwwedstrijden en je eigen gewicht winnen in LEGO steentjes, dat wil je niet missen! Maar je kunt nu ook als familie meedoen aan de bouwwedstrijden. Samen kun je dan een prachtige LEGO prijs winnen met een waarde van 500 euro.


LEGO DUPLO: Bouw mee aan de DUPLO LEGOVILLE!
De allerkleinsten kunnen met de brandweerkazerne en het politiebureau bouwen en spelen. Bezoek ook de nieuwe Reuzendierentuin van DUPLO en speel met de olifanten, leeuwen en giraffen. Speel vast mee met de duplotrein.

Metamorfose
Speciaal voor meisjes!!!
Laat je mooi maken met CLIKITS en make up!
Het BeautyTeam heeft alle tijd voor jou.

Afrikahal
Beleef je LEGO avonturen in LEGO Afrika. Ga op speurtocht door het donker oerwoud of over de savanne maar pas op voor de wilde dieren.

Houd jij meer van spannende ontdekkingen dan kun meedoen met het opgraven van oude botten van een echte mammoet.

Stormbaan
Wil jij eens testen hoe lenig je bent. De landmacht heeft een fantastische stormbaan. En wil je niet opvallen, laat je dan schminken met echte camouflageschmink.

Jetix Party
Een podium met coole artiesten.
Sita komt in ieder geval. Maar we houden het nog even spannend. Al heel snel laten we je weten wie er nog meer komt? Het allerlaatste nieuws staat in de nieuwsbrief.

Stoere auto’s
Natuurlijk is er alle ruimte om met de LEGO racers te racen. Maar er is nog veel meer voor echte autofans. Dit jaar zijn er Hummer auto’s op LEGO WORLD. Als je een Hummer in LEGO bouwt maak je samen met je vader of misschien wel met je oma kans op een weekend rondrijden in een Hummer H3.

Vliegtuig bouw- en vouw wedstrijden
Doe mee aan de vliegtuig bouw- en vouw wedstrijden en win leuke prijzen!! Ook hartstikke leuk… Het Aviodrome neemt een echt vliegtuigje mee! Dat mag je niet missen!

Verfwand
Kom verven op LEGO WORLD!! Isala Klinieken staat op LEGO WORLD met een verfwand van wel 25 meter lang!! Deze verfwand mag helemaal door jullie beschilderd worden! Als de wand klaar is komt die in de tuin van de kinderafdeling van de Isala Klinieken (een ziekenhuis in Zwolle). Jij kunt er dus voor zorgen dat deze kinderen een leuk uitzicht hebben!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)