Zwolle – In het inmiddels befaamde Librije’s Hotel vond maandagmiddag de presentatie van het boek ‘Eten, Drinken en Slapen’ plaats. Een spraakmakend ‘kookboek’ van de bekende auteur Ronald Giphart over de topkoks Jonnie Boer en Sergio Herman. Een boek over twee bijzondere vrienden, hun vakmanschap en vreugden van het gehemelte.
Giphart liep voor de inhoud van het boek in totaal 336 uur stage bij de nummers 19 en 37 van de wereld, en beschreef op onnavolgbare wijze de fascinerende wereld van de Zwolse topkok Jonnie Boer en Zeeuw Sergio Herman. Wat is de filosofie van deze bekende chefkoks, en waar halen ze hun inspiratie vandaan? Hoe houden zij hun kwaliteit op wereldniveau en hoe bereiken zij een staat van ‘passie voor koken’? ‘Eten Drinken en Slapen’ is een lees-kookboek, met (on-)mogelijke recepten vormgegeven door Karin Klinkenberg en fotografie van Jan Bartelsman. Ronald Giphart las tijdens de presentatie een stuk voor uit het nieuwe boek.
Foto-update!