Aanpassing verkeersstroom rond FC Zwolle – GA Eagles

Zwolle – Rond de voetbalwedstrijd van FC Zwolle – GA Eagles, op 13 februari 2011, zal er tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld worden op de Boerendanserdijk.

Tussen 12.30 – 17.00 uur worden vele bezoekers verwacht. Om de verkeersdoorstroom te waarborgen wordt er een eenrichtingsverkeer op de Boerendanserdijk ingesteld. Verkeer komend vanaf Ceintuurbaan kan via Boerendanserdijk naar Rechterland. Daar zijn parkeermogelijkheden. Via Rechterland – Kranenburgweg is het mogelijk om de omgeving te verlaten. Buslijn 3 van Syntus rijdt via Campherbeeklaan. Hierdoor komen enkele bushaltes te vervallen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Aanpassing verkeersstroom rond FC Zwolle – GA Eagles”

  1. Risico wedstrijd. En dat kost veel geld (inzet politiemensen en ander overheidspersoneel) uit de portemonnee van de burgers.

    Jammer is dat….

  2. Mwah, dat valt mee, want de inzet op de avond er voor is groter dan op op de dag zelf. Dit gaat meer om het juist reguleren van de verkeersstroom.

  3. Ik zie niet in waarom de weg veranderen in een 1 richtings weg enig nut zal hebben voor de verkeersstroom. Zelf heb ik jaren lang op de weg gestaan voor het begeleiden van verkeersstromen. Het enige wat je nu doet is al het verkeer over de ceintuurbaan leiden, welke door werkzaamheden ook al gehindert is.

    Volgens mij doen ze het eerder om veel bonnen te kunnen schrijven voor het negeren van de verplichte rij richting. Dit zie je nu ook gebeuren aan de rand van het centrum bij het noordereiland.

    Uiteraard is het natuurlijk wel de manier om de extra gemaakte kosten een beetje omlaag te drukken, of niet??

Reacties zijn gesloten.