Nieuwe rubriek voor nieuwssite Stadshagen

Zwolle – Stadshagen, Zwolle ? Wethouder Filip van As is de eerste schrijver van het digitale wijkpodium Het Stadshagen van…? op Stadshagennieuws.nl. De nieuwswebsite voor de wijk Stadshagen lanceert maandag deze nieuwe rubriek waarin mensen die zich inzetten voor de jonge wijk de ruimte krijgen hun idealen of belevenissen te publiceren.

Filip van As, wijkwethouder van Stadshagen, trapt af door te schrijven over zijn visie op de ontwikkeling van de wijk. Zo vindt hij dat bewoners van Stadshagen meer invloed moeten krijgen op de planontwikkelingen in de wijk. Stadshagen is een wijk vol in ontwikkeling. Zo ondergaat met name het in aanbouw zijnde deel van de wijk het klappen van de zweep van de kredietcrisis. Maar heeft het ook zijn eigen uitdagingen, zoals mogelijkheden voor jongeren om zich uit te leven, de verkeersknip en volle kinderdagverblijven.

Voor iedereen die zich betrokken voelt bij de wijk of die zich met uitdagingen bezighoudt, is op Stadshagennieuws.nl een plek beschikbaar in de rubriek. De redactie roep hen op om hen aan te schrijven via info@stadshagennieuws.nl.

Stadshagennieuws.nl is een nieuwswebsite voor en door inwoners van Stadshagen. Ook voor toekomstige inwoners, want de wijk is nog altijd aan het uitbreiden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Nieuwe rubriek voor nieuwssite Stadshagen”

  1. Ik vind het lettertype en de kleuren niet aantrekkelijk.
    Moet goed duidelijk leesbaar zijn ook voor ouderen en dat blauwe doet dat niet.

  2. @Dick Dank voor het compliment en nee, we zijn niet dat cluppie met de voorheen spuuglelijke site en ook niet van nota bene de journalistenopleiding. We zijn ‘gewoon’ enthousiaste wijkbewoners 😉

    @zusenzo Dank voor de kritieken, nemen we mee in ons verbeteringsplan. We proberen laagdrempeliger wijknieuws te bieden voor Stadshagen, dus hebben ook niet de intentie om de strijd aan te binden met De Stentor en Weblogzwolle, beiden respectwaardige collegasites.

Reacties zijn gesloten.