Fietsster gewond bij aanrijding

Zwolle – Een 43-jarige inwoonster van Zwolle is op donderdagmiddag 11 september gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De personenauto, bestuurd door een 32-jarige plaatsgenoot, sloeg af op de kruising Blaloweg/ Zwartewaterallee en schepte hierbij de rechtdoor fietsende vrouw.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw het rode verkeerslicht heeft genegeerd. Dit moet nader onderzoek uitwijzen. De vrouw werd diverse verwondingen (o.a. een bekkenfractuur) in het ziekenhuis opgenomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Fietsster gewond bij aanrijding”

  1. Ik zie dagelijks mafkezen door het rode licht staan. Aan de andere kant zie ik vaak wachtende fietsers (voor rood) die andere rijwielers de doorgang blokkeren als deze rechts af willen slaan.

  2. Jah..dat heb ik nou altijd! bij de sassenpoorterbrug moet ik altijd rechtsaf, maar ik kan er nauwelijks langs, omdat iedereen de doorgang voor mij blokkeert.. Zo vervelend dat mensen er niet over nadenken.

  3. Tja, je hebt een fietsgedeelte op wegbreedte, deze is vrij klein. Als dit vol is blijft er weinig anders over dan het fietspad. irritant, maar weinig aan te doen denk ik

  4. Ik doe ook even mee. Vanmorgen bij de verkeerslichten ook bijna aangereden door een mongeaul in een zeegroene sjonniebak die door rood reed….

  5. euhm…. andere verkeerslichten dan die genoemd zijn in het bericht. Bij mij betrof het de verkeerslichten bij de Venus/Spoolderbergweg/Engelse Werk/Oude IJsselbrug.

  6. Gezellig, dit kan……meestal wel, maar als er 3 auto’s staan en er zijn 6 fietsers meer dan in het vak passen dan wordt dat wel moeilijk, krijg je wel een wat vreemde sliert van. Uiteraard kan men er zoveel mogelijk rekening mee houden, maar de situatie daar is gewoon nogal ongemakkelijk. Ook weinig aan te doen, de brug verbreedt je natuurlijk niet zomaar even 😉
    En in het ergste geval…als ik naar rechts moet en het staat vol, dan pik ik de stoep even mee. Lopend uiteraard, ik wil geen doden op mijn geweten 😀

Reacties zijn gesloten.