82-jarige vrouw gewond na aanrijding

Foto van auteur

Zwolle – Op woensdag 16 juli 2008 rond 15.15 uur vond een aanrijding plaats op de kruising  Vechtstraat/Vondelkade. Hierbij werd een 82-jarige vrouw op een fiets door een zilver kleurige personenauto van achteren aangereden. Zij kwam te vallen en raakte gewond aan haar hoofd.

De bestuurder van de personenauto reed na de aanrijding door, zonder dat zijn identiteit kon worden vastgesteld.  Door omstanders werd het slachtoffer naar een huisarts gebracht. De politie wil graag in contact komen met getuigen van de aanrijding. Hen wordt verzocht telefonisch contact op te nemen via 0900-8844 of via het bel M – nummer 0800-7000 (Meld misdaad anoniem) 

2 gedachten over “82-jarige vrouw gewond na aanrijding”

  1. mmmmmm, mensen die na een ongeval doorrijden, hebben vaak iets te verbergen. zou mij niets verbazen als deze bestuurde met een kofferbak vol portemonnees uit de binnenstad kwam.

  2. Er is woensdag rond 18.00 uur wel een auto weggetakeld van een parkeerplaats aan de Kortenaerstraat, de lampen branden daar nog van maar de bestuurder was pleite. De auto had ook schade, ik vraag me af of deze auto er wat mee te maken heeft gehad. Ik heb er nog niets over in de krant gelezen.

    =========

    Was het een zilverkleurige auto ?

Reacties zijn gesloten.