CV de Eileuvers verplaatst Sassendonkse Zittingsavond

Foto van auteur

Eileuversnest
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – CV De Eileuvers verplaatst de Sassendonkse Zittingsavond die gepland stond op zaterdag 13 november. Dit heeft het bestuur aan Weblog Zwolle laten weten.

Het bestuur zegt het volgende: “Alle berichtgeving rondom een nieuwe lockdown en de bijbehorende maatregelen heeft ons doen besluiten dat, met pijn in ons hart, de Sassendonkse Zittingsavond morgen, zaterdag 13 november, moet worden verplaatst.”

“We hebben altijd gecommuniceerd dat we tijdens de Sassendonkse Zittingsavond alle geldende maatregelen zullen respecteren. En ook al zijn de maatregelen vanuit de overheid nog niet definitief; we zijn van mening dat we in de huidige tijd en mogelijke maatregelen geen Sassendonkse Zittingsavond kunnen organiseren dat recht kan doen aan een passend afscheid van de huidige Stadsprins en de verwelkoming van de nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers.”

Het bestuur vindt het erg jammer dat het feest niet door kan gaan, maar komt ook met een oplossing:

“Noteer de nieuwe datum voor de Sassendonkse Zittingsavond, vrijdag 7 januari 2022, alvast in jullie agenda!
Mocht je nu al weten dat het onmogelijk is om dan aanwezig te zijn, stuur dan een mail naar sassendonksezittingsavond@gmail.com dan kunnen we je, bij inlevering van de kaart(en) en muntjes, geld terug geven. Wij willen jullie bedanken voor jullie support en hopen op jullie begrip.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “CV de Eileuvers verplaatst Sassendonkse Zittingsavond”

  1. Wel jammer want het is altijd een mooie happening dat carnavalgebeuren vooral als er zo’n idioot uit een of ander ding komt als nieuwe prins, mijn vader zat altijd in de raad van Elf, lekker gratis volgooien van de consumptiebonnen zei die altijd. ALAAF

  2. Kunnen we Carnaval niet vervangen door een evenement met wat meer diepgang? Ik hou zelf niet zo van die platte feesten en velen met mij niet.

Reacties zijn gesloten.