Be Quick’28 wint 4e editie Jo van Marle toernooi

Foto van auteur

Zwolle – Na een tijd van afwezigheid heeft Be Quick’28 dinsdagavond in een rechtstreeks duel buurman Berkum verslagen met 2-0 en hierdoor beslag gelegd op de 1e prijs van het Jo van Marle toernooi.

In de “kleine finale” trok WVF in de WRZV-Hallen aan het langste eind. Zij wonnen via een serie strafschoppen van sv Zwolle na een 2-2 eindstand.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Be Quick’28 wint 4e editie Jo van Marle toernooi”

 1. echt fijn voor be quick dat zo,n rotjaar op deze manier afgesloten wordt. hulde voor de rood/zwarten. hopenlijk kunnen de financiele perikelen nu even naar de achtergrond.

 2. Leuke reactie Joop.
  Staat wel in contrast met al die achterlijke opmerkingen die hier gemiddeld over Be Quick worden gemaakt door mensen die denken dat ze insiders zijn!

  gelukkig nieuwjaar iedereen

 3. Joop komt op de laatste dag van 2008 met positieve opmerkingen! 🙂
  Dat belooft nog wat voor 2009!! 😉

  Alvast een gelukkig nieuwjaar Joop en ik hoop dat je vannacht niet te veel overlast van vuurwerk zult hebben.

 4. beste L.: sinds ze iemand eruit gewerkt hebben op een weinig charmante wijze kom ik en velen met mij niet meer op jullie achteraf iets te dure sportpark. iemand die zn hele leven voor een schouderklopje de club voorthielp en met zn vrouw kroketten stond te bakken terwijl een ander lekker aan de bar hangt er zo uitwerken roept weinig sympathie op. de wedstrijd tegen berkum is de enige waarbij er volk zit trouwens.

 5. Beste Joop.

  Het is duidelijk dat jij het verhaal maar van 1 kant belicht en jij niets weet wat er werkelijk gespeeld heeft voorafgaande jaren.
  Het getuigt niet van intelligentie om je hier zo over uit te spreken.

  Een ieder heeft recht op zijn/haar mening maar ga niet zomaar iets roepen wat kant noch wal raakt.

 6. Beste Joop,

  Ik denk dat je wel eens op het leugenbankje aan de Grote Markt zit waar alle nieuwtjes van Zwolle besproken worden. Inderdaad, dat getuigd niet van intelligentie.

  Groeten L.

 7. Ontopic: Gister alleen maar sympatieke mensen gesproken, die BQ aanhingen. Een vrouwelijk bestuurslid en Zwolse ex-wethouder en een ex-speler. Als daar geen nieuwe voorzitter tussen zit? Maar een secretaris is nog lastiger lijkt me…

  En die stichting? Opdoeken? Ach, laat ze het lekker zelf uitzoeken. Er liepen aardige voetballertjes tussen! Die met die gele schoenen en die met dat lange gekrulde haar…zaalvoetballers tenminste 8)

  Defitige keeper ook die van BQ-1

 8. @dick, ik moest wel ff wennen in het begin maar ben nu redelijk ingeburgerd. mn beide jongens doe ik volgend jaar van berkum naar csv. jammer dat storica geen jeugd heeft want ik had ze graag op zo,n gezellige,nette club gehad.

 9. As je nou effe een sprintje had ingezet, om daarna achter deze k*tkast te gaan zitten… Had je nog een mooi bossie bloemen van De Kloe binnen kunnen tikken. Leuke uitzwaaier toch voor je (eventuele?) huisgenoot? De Kloe is de beste en vriendelijkste bloemenkraam van Zwolle en verre omstreken. Hij moest weg vanwege de mist. Oliebollen moet je vandaag niet bij de veelbesproken kraam halen… Wat een rij! Hmm, zie je zondagavond als Manon optreed bij de kunstijsbaan?

 10. Tja, Joop het was voor de jongens natuurlijk beter geweest als ze naar WVF gingen. Ben je ook zo. Maar ja, kwaliteit verloochend zich niet: VOL.

 11. Wie is de beste van Zwolle????????? Be Quick ’28 natuurlijk, was genieten om te zien!!!, Samba voetbal, laat ik het maar zo noemen, hier bewees Be-Quick ’28 alweer wie de beste voetbal ploeg van Zwolle is.

 12. WVF was tegen 2008 aan, de beste van Zwolle. Ze zullen 17/1 in de WRZV-hallen ook wel weer dat ZAC-3 toernooi winnen. Wij zullen wederom bij de bijzonder gezellige feestavond zijn.

  Moet wel zeggen Jan, dat er geen woord op je tekst van 19:08 af te dingen is. Misschien is er aan toe te voegen dat ze wel erg vaak met een man minder stonden. 1x wist WVF daardoor ook te scoren. Bovendien is dat vrouwelijke bestuurslid goed bezig, je zou haar of Jaap H. voorzitter kunnen maken. Zijn in elk geval 21 vriendelijke mensen…

Reacties zijn gesloten.