Getuigenoproep woningoverval Zwolle

Foto van auteur

Foto: Pim Haarsma

Zwolle – In de nacht van 25 op 26 november heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Dollard in Zwolle, waarbij drie verdachten zijn gevlucht. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van de omgeving.

Bij de woningoverval is de 32-jarige bewoner omstreeks 02:00/03:00 met geweld overvallen door drie mannen. De bewoner is hierbij bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen.

Het gaat om een blanke man en twee getinte mannen. Vermoedelijk zijn de mannen met een auto weggevlucht. Het onderzoek is op dit moment in volle gang.

Mocht u iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Dollard in Zwolle tussen 02:00 en 03:15 uur, dan graag contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever uw tip anoniem willen doorgeven, dan kan dat via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Getuigenoproep woningoverval Zwolle”

  1. ze kunnen een konijnenkeutel zien liggen op mars tegenwoordig, maar als ik naar opsporing verzocht kijk zie ik geen enkel scherp camera beeld. het daderprofiel is wel zeer opvallend dan wel teleurstellend.
    bontkraagjes en zinksnijders, el capitan is er niets bij.
    en dat in ons vertrouwde zwolle.

Reacties zijn gesloten.