Echtpaar Schuurhuis 60 jaar getrouwd

Foto van auteur

Foto: Stockfoto

Zwolle – De heer en mevrouw Schuurhuis – van Ommen waren op maandag 29 november 60 jaar getrouwd. Wethouder de Jong bracht het echtpaar op 1 december een bezoek om ze persoonlijk te feliciteren.

Meneer Schuurhuis is geboren op 8 februari 1937 in ’s-Heerenbroek. Mevrouw Schuurhuis van Ommen is geboren op 18 juli 1939 in Zwolle. Ze hebben elkaar ontmoet bij Philips waar ze destijds allebei werkten. Ze zijn getrouwd op 29 november 1961 in Zwolle. Het echtpaar heeft twee kinderen, een zoon en een dochter.

Meneer Schuurhuis heeft gewerkt bij de Fenix Zeepfabriek vanaf zijn 14e jaar tot aan de dienstplicht. Daarna heeft hij bij Philips gewerkt als procesoperator.

Mevrouw Schuurhuis heeft gewerkt als interieurverzorgster in Zwolle en bij Philips tot aan haar trouwen. Ze heeft destijds de zorg voor de kinderen en het huishouden op zich genomen. Toen de kinderen zelfstandiger werden heeft ze in de avonduren gewerkt als interieurverzorgster bij het stadhuis / VVV kantoor in Zwolle.

Het echtpaar gaat nog graag samen naar hun vaste plek op de camping. Daarnaast houden ze van wandelen en geniet meneer Schuurhuis erg van vissen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Echtpaar Schuurhuis 60 jaar getrouwd”

  1. Dat is nog geen enkele trainer bij WVF gelukt. Daar mislukken de huwelijken tussen club en trainer geheid na een aantal seizoenen.

Reacties zijn gesloten.