Landstede Hammers staat op tegen kanker

Foto van auteur

Zwolle – Landstede Hammers staat op tegen kanker! De thuiswedstrijd op 9 januari tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball staat in het teken van de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Er wordt dan geld opgehaald voor de Monicares Foundation.

Monicares Foundation geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. Landstede Hammers vindt het een eer om voor de Monicares Foundation in actie komen. “Het maakt niet uit wie we zijn of wat we doen, we komen allemaal in aanraking met deze verschrikkelijke ziekte. Als club willen we heel graag onze bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker en in het bijzonder aan de Monicares Foundation. Laten we samen opstaan tegen kanker,” vertelt Aleksandar Todorov, algemeen manager van Landstede Hammers.

Marco Pleijsier van de Monicares Foundation is verheugd dat de Monicares Foundation gekozen is als bestemming voor dit initiatief. “Wij hopen dat dit een succesvolle dag voor ons allemaal mag worden. Deze ziekte heeft helaas nog altijd veel invloed op vele levens en hopelijk zorgt dit initiatief voor nog meer bewustwording. Wij bedanken Landstede Hammers en Craft voor het feit dat ze ons dit podium bieden.”

Landstede Hammers speelt de wedstrijd tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball in speciale tenues. Deze tenues worden geveild en de opbrengst van deze veiling gaat volledig naar de Monicares Foundation. Todorov: “Het tenue is op een later moment volledig te zien op onze sociale media. Daarnaast volgen er nog meer acties, zodat we samen zo veel mogelijk geld ophalen voor de Monicares Foundation. Want nogmaals: alleen samen kunnen we opstaan tegen kanker!”

Adri Zwarthoff is namens Craft trots op de samenwerking. “We zijn dit seizoen de samenwerking met Landstede Hammers gestart. Dit initiatief toont eens te meer de maatschappelijke betrokkenheid van Landstede Hammers aan. Als Craft zijn we dan ook verheugd dat Landstede Hammers opstaat in de strijd tegen kanker en dat ze ons gevraagd hebben onze bijdrage te leveren in de vorm van een speciaal ontworpen tenue. Voor ons is het extra bijzonder dat we dit doen in Zwolle, de stad waar we beide gevestigd zijn, en dat we daarbij een Zwols goed doel het podium bieden.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)