WVF gaat in zee met Jacob Grooten

Foto van auteur

Roy Dusink en Jacob Grooten
Foto: WVF

Zwolle – WVF heeft met Jacob Grooten een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Vanaf volgend seizoen is de 47-jarige Dalfsenaar verantwoordelijk voor de eerste selectie.

De technische commissie is blij met de aanstelling van Jacob en denkt met hem een trainer binnenboord te halen die qua persoonlijkheid en voetbalvisie uitstekend past bij WVF.

Jacob Grooten is zijn voetbalcarrière gestart bij CEC uit Emmer-Compascuum. Daarna was hij nog actief bij jeugd BVO Emmen, WKE Emmen, MSC Meppel en Go ahead Kampen.

Jacob is getrouwd en heeft twee dochters die allebei handballen in Dalfsen. In het dagelijkse leven is hij onderwijzer op een basisschool in Lemelerveld.

Grooten is de huidige trainer van zondag eersteklasser SV Dalfsen. De club die hij na zes succesvolle seizoenen gaat verlaten. Hij bracht sv Dalfsen met drie kampioenschappen van de vierde naar de eerste klasse waar ze nu al twee seizoenen stabiel meedraaien.

Grooten volgt op sportpark de Weidesteen in Westenholte Marcel van der Steege op, die WVF na vier seizoenen verlaat.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “WVF gaat in zee met Jacob Grooten”

  1. Maar Henry snap je het echt niet? WVF heeft er belang bij dat de competitie definitief wordt gestopt. Ze staan op degraderen en stopzetten is hun enige redding om niet te degraderen. Door bewust alle maatregelen aan hun laars te lappen verspreiden ze zoveel mogelijk Corona. Zo neemt de druk toe op de KNVB.

    Dit is een hele ziekmakende handelswijze, maar helaas de waarheid.

  2. Opmerkelijk gedrag van Roy dat is zeker. Dankzij dit soort gedragingen hebben we vanavond om 19.00 uur weer een persconferentie. We kunnen hem misschien hiervoor bedanken door hem te appen op 06-2226737.

  3. Net als Berkum die zijn ook zeer blij dat de boel stil is komen te liggen.Want die gaan het niet redden met de geprezen trainer die er geen reet van bakt.Opdoeken die vereniging een schande voor Zwolle.

Reacties zijn gesloten.