v.v. SVI en Bram Freie gaan samen door

Foto van auteur

         

Zwolle – Bram Freie is ook in het seizoen 2022-2023 de hoofdtrainer van v.v. SVI en gaat daarmee zijn derde seizoen in.

“De club is erg tevreden over de samenwerking, de voetbalvisie van Bram en de club passen uitstekend bij elkaar. Daarnaast is het mooi om te zien, dat meerdere jongens uit de eigen jeugdopleiding volop kansen krijgen in het eerste elftal. We hebben er alle vertrouwen in dat we ons dit seizoen, met deze jonge, talentvolle selectie, in ieder geval gaan handhaven in de sterke eerste klasse D”, aldus technisch manager Jordy Hendriks.

Ook Bram Freie is blij met de verlengde samenwerking, “We willen met z’n allen laten zien dat v.v. SVI op de langere termijn goed mee kan draaien op 1e klasse niveau. Ik zie daarvoor voldoende potentie en denk dat er nog genoeg ontwikkeling mogelijk is, ik kijk ernaar uit daar ook volgend seizoen mijn bijdrage aan te kunnen leveren.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “v.v. SVI en Bram Freie gaan samen door”

  1. “Daarnaast is het mooi om te zien, dat meerdere jongens uit de eigen jeugdopleiding volop kansen krijgen in het eerste elftal.” Hahahahaha koekoek koekoek koekoek.

  2. Het is net Berkum veel gehaalde jeugd en maar zeggen eigen kweek hahahah wat een droeftoeters daar in Berkum.En presteren ho maar.

Reacties zijn gesloten.