PEC-fan Wietze de Jager gaat clublied Go Ahead Eagles zingen voor goede doel

Foto van auteur

Co-host Klaas van der Eerden en 538-dj Wietze de Jager
Foto: Radio 538

Zwolle – De Zwolse Radio 538-dj én PEC-fan in hart en nieren Wietze de Jager werd dinsdag door zijn co-host Klaas van der Eerden uitgedaagd om het clublied van aartsrivaal Go Ahead Eagles te zingen.

Wietze heeft corona en presenteert zijn radio-uitzending daarom vanuit zijn huis in Zwolle. Deze week staat Radio 538 in het teken van Missie 538 met twaalf missies voor verschillende goede doelen. Wietze zit thuis in quarantaine, maar wil zich toch heel graag inzetten voor het goede doel. Daarom heeft co-host Klaas van der Eerden iets voor hem bedacht.

Vorig jaar zette Wietze Klaas namelijk voor het blok om als echt Ajacied het clublied van Feyenoord in tenue te zingen. De actie ging in een paar dagen door het dak en leverde bij elkaar 23.000 euro op. Nu is het de beurt aan Wietze.

Als grote PEC Zwolle supporter daagde Klaas Wietze dinsdagmiddag uit om het clublied van de directe concurrent te zingen: Go Ahead Eagles.

Wietze de Jager: “In Zwolle nota bene? Dat is echt vragen om problemen. Als ik dat hier in de tuin ga zingen, dan staat m’n huis in de fik. Voor 10.000 euro trek ik ook het shirt aan, ga ik in de achtertuin staan en zing ik het lied uit volle borst mee.”

Wietze wist überhaupt niet dat Go Ahead Eagles een clublied heeft en zal de komende dagen dus nog even flink moeten oefenen.

Klaas van der Eerden roept heel Nederland en met name inwoners van Zwolle en Deventer op om massaal te doneren voor deze actie.

Bekijk hier het fragment: https://we.tl/t-GZxt32pO6I

Pagina om te doneren: https://www.538.nl/missie-538/pec-fan-wietze-gaat-go-ahead-clublied-zingen-voor-eur-10-000

3 gedachten over “PEC-fan Wietze de Jager gaat clublied Go Ahead Eagles zingen voor goede doel”

Reacties zijn gesloten.