Flinke eindejaarscheque voor Ronald McDonald Huis

Foto van auteur

overhandiging eindejaarcheque door de stuurgroep bestaande uit Tanja Geurtse, Annet van Limburg (niet op de foto), Jan Nabers, Joke Vrolijk en Pim van der Wildt.
Foto: Paul van der Wal

Zwolle – Er is een gezegde dat luidt “drie keer scheepsrecht”, maar voor de Ronald McDonald Business Breakfastclub Zwolle, kreeg dit gezegde een nogal negatieve lading.

Voor de derde keer op rij moest de club de leden namelijk berichten, dat er een streep ging door het voor 21 december geplande jubileumontbijt t.g.v. het tienjarig bestaan in maart 2020. “Er was een prachtige locatie geregeld (het Academiehuis), er waren drie organisatoren die er wat moois van wilden maken (Backstage AV, ImBeeld en Dommerholt) en ook de stuurgroep zelf had natuurlijk leuke plannetjes voor die ochtend. Maar opnieuw gooide het coronavirus roet in het eten. Heel, heel erg jammer!” De stuurgroep laat het er echter niet bij zitten en hoopt nu in september 2022 het 12,5 jarig jubileum te kunnen vieren.

Eindejaarscheque

Eén ding kon nog wel en dat was de overhandiging door de stuurgroep van de eindejaarscheque aan de manager van Huis Zwolle, Lianne Booijink. Ondanks dat de ontbijten niet altijd door konden gaan zoals gepland (daarvoor in de plaats organiseerde de stuurgroep een aantal ontbijtwandelingen), lieten de leden het dit jaar niet afweten. Daardoor kon de stuurgroep weer een geweldige cheque ter waarde van 52.210 euro aan Lianne Booijink overhandigen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Flinke eindejaarscheque voor Ronald McDonald Huis”

  1. Een bedrijf dat 1 miljard belasting ontwijkt en dan de mensen ook nog eens laat betalen voor goede doelen met hun naam erop. Opheffen die toko en zelf wat opzetten zonder obese kinderen te kweken, die vervolgens gevaccineerd moeten worden omdat ze een risico zijn.

Reacties zijn gesloten.