SV Zwolle begroet zeshonderdste lid

Foto van auteur

Zeshonderdste SV Zwolle lid Thijn de Graaff met trainer Michel Bruggeman
Foto: SV Zwolle

Zwolle – SV Zwolle mag het zeshonderdste lid van de vereniging begroeten: Thijn de Graaff. Een mooie mijlpaal vlak voor de kerstdagen.

Thijn de Graaff werd voor zijn training met SV Zwolle JO13-1 in het zonnetje gezet. Hij kreeg een welkomstpakket ter ere van zijn nieuwe lidmaatschap. Thijn ontving een tas van de club, met daarin een bal en een SV Zwolle-bidon.

SV Zwolle maakte de afgelopen jaren een flinke groei door. Zo zijn er twee seniorenelftallen bijgekomen, een op zaterdag en een op zondag. Ook zijn de jeugd-, meisjes- en damesafdelingen gegroeid. Op vrijdagavond spelen inmiddels drie damesteam in de 7×7-competitie. Tevens is er een tweede team in de Zwolse 35+ Competitie bij de mannen. Op de donderdagmorgen zorgde het Walking Football-team eveneens voor nieuwe aanwas.

SV Zwolle is blij met het zeshonderdste lid Thijn de Graaff en wenst hem veel voetbalplezier bij de club.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “SV Zwolle begroet zeshonderdste lid”

  1. Dat sv Zwolle groeit mogen de rood zwarten iets verderop zich wel aan rekenen. Spelertjes kiezen liever voor de gezelligheid van spelers met maar 1 paspoort ipv 2 en het koude, kille en winderige sportpark direct in de nabijheid van PECH Zwolle.

Reacties zijn gesloten.