ROVA-medewerkers krijgen nieuwe werkkleding

Foto van auteur

Zwolle – ROVA presenteert nieuwe werkkleding voor haar medewerkers. De huidige werkkleding sloot niet meer goed aan bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. De nieuwe werkkleding is eigentijds en stoer, wat goed past bij de mensen en het karakter van het bedrijf, aldus ROVA.

Ramon van Rossum, manager Uitvoering bij ROVA, is erg tevreden met het resultaat. “Wij zien onszelf als een professionele en moderne publieke dienstverlener. Dat willen we ook uitstralen tijdens ons werk op straat. We denken dat onze nieuwe werkkleding daar goed bij aansluit. De traditionele donkergroene kleur is vervangen voor antraciet. Hierdoor oogt onze nieuwe werkkleding modern zonder dat het ten koste gaat van functionele eisen en de herkenbaarheid.”

ROVA zocht naar nieuwe werkkleding die veilig, comfortabel en duurzaam is. Van Rossum: “Collega’s lopen een groot deel van de week in deze kleding, dan is het heel belangrijk dat het lekker zit, zodat je je werk goed kunt doen. En dat moet voor iedereen gelden. Dat was een hele uitdaging omdat de werkzaamheden bij ROVA erg uiteenlopen en we aan diverse veiligheidseisen moeten voldoen.”

De opvallende gele veiligheidskleur en reflectiestrepen blijven behouden in de kleding. Van Rossum: “Een groot deel van onze mensen werkt langs de weg. Hiervoor is het belangrijk dat ze goed zichtbaar zijn.”

ROVA wil een bijdrage leveren aan een mooie en toekomstbestendige leefomgeving. Duurzaamheid was dus belangrijk bij de zoektocht naar nieuwe werkkleding. Van Rossum: “Bij de uitvraag is kritisch gekeken hoe we duurzaamheid goed konden combineren met draagcomfort en veiligheid.”

“Medewerkers hebben de kleding al even ontvangen, maar met ingang van 2022 gaan al onze collega’s de nieuwe werkkleding daadwerkelijk dragen. Daar kijken we echt naar uit. Collega’s besteden altijd veel tijd en aandacht aan hun voertuigen en materiaal, zodat alles er piekfijn uitziet. De nieuwe kleding maakt het plaatje helemaal af!” aldus Van Rossum.

Foto's 4
ROVA-medewerkers krijgen nieuwe werkkleding
ROVA-medewerkers krijgen nieuwe werkkleding
ROVA-medewerkers krijgen nieuwe werkkleding
ROVA-medewerkers krijgen nieuwe werkkleding

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “ROVA-medewerkers krijgen nieuwe werkkleding”

  1. Echt zeer fraai geheel, hulde aan de bedenkers van de Rova. Die onprofessioneel ogende outfits waar Hans E oftewel de kraaje en Henk Sgrootens altijd de zuur verdiende centjes in verdienden zagen er ook niet uit.

Reacties zijn gesloten.