Veel animo voor Motorbeurs in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – In de IJsselhallen van Zwolle vindt dit weekend het Motorcycle Event 2009 plaats. De beurs, die al sinds vrijdagavond geopend is, trekt vele liefhebbers van motoren en alles wat daarmee van doen heeft naar Zwolle. Zaterdagmorgen stonden er rijen bezoekers voor de kassa’s van de motorbeurs. Zondag is de beurs ook geopend. Er vinden dan o.a. nationale en internationale motorcrosswedstrijden plaats.

Dit vlammende evenement mag zich inmiddels in de top 2 van motorbeurzen in Nederland scharen. De spectaculaire zesde editie biedt ruim 20.000 m2 aan motorplezier met een uitgebreid aanbod aan motorgerelateerde stands, een internationale Indoor-Motorcross en sportief entertainment. Ieder jaar weten meer motorliefhebbers de weg te vinden naar Zwolle. Motorcycle Event geeft het startsein voor het nieuwe motorseizoen. Motorcycle-Event heeft een hoog entertainmentgehalte met onthullende modeshows, spraakmakende workshops over de nieuwste gadgets & beste tips, stunts van wereldniveau en spectaculaire demonstraties. Uiteraard is er een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte motorfietsen, motorkleding, indrukwekkende motorreizen en bijzondere accessoires. Ook motorverenigingen worden van harte uitgenodigd in het motorclubhuis met onder meer een tattoo-shop en airbrush studio!

 

Indoor-Motorcross

Tijdens de motorbeurs in Zwolle wordt een Indoor supercross en supermoto evenement georganiseerd. Een hal van maar liefst 5500 m2 wordt omgetoverd tot een spectaculair Indoorcircuit met meer dan 2000 kuub zand/kleigrond. Met nationale en internationale toprijders (waaronder Rinus van de Ven Suzuki team Nederland), tribunes, lichtshows, cheerleaders en de bekende omroeper Diederick de Vries zorgen wij er samen voor dat het publiek compleet uit zijn dak gaat. Uiteraard zijn er stands aanwezig inclusief teamtrucks met de nieuwste cross/offroadmachines van Yamaha Nederland, Kawasaki Nederland, Suzuki Nederland en KTM Nederland.

Onder de auspiciën van de MON (motorsport organisatie Nederland) worden er op  Zondag 1 februari nationale en internationale wedstrijden met prijzengeld gehouden incl. een aparte damesklasse.

Een indoor motorcross van internationale allure zoals de laatste jaren niet meer in Nederland is geweest. Dit spektakel mag u niet missen! Meedoen kan natuurlijk ook, meer informatie is te vinden op www.indoormotorcross.nl

Data en openingstijden

De beurs is op zondag 1 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 per bezoeker. Bezoekers krijgen via ingevulde flyer € 2,50 korting.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Veel animo voor Motorbeurs in Zwolle”

  1. Luxe dames ook. Maar uh motoren, geen luxe artikel? Voor iedereen weggelegd Jan? Met hoeveel personen kun je er eigenlijk op? Het hele jaar door? Heb je als je motorrijdt (wat ik NATUURLIJK prima vind, je moet lekker doen wat je tof vindt) ook nog een ander vervoermiddel nodig?

  2. Voor mij is motorrijden voor de leuke ritten in de zomer maar ook woon werk verkeer het hele jaar door……. Anderhalve maand geleden helaas wel de vorige fiets total loss gereden omdat er iemand mij over het hoofd had gezien :'(….. Maar de nieuwe motor staat al weer in de schuur en deze gaat morgenochtend gewoon weer mee naar het werk………..

Reacties zijn gesloten.