Gewapende overval op zonnestudio

Foto van auteur

Getuigen gezocht:

Op vrijdagavond rond 21.10 is een zonnestudio aan de Overtoom overvallen. Een man met een bivakmuts, kwam de zonnestudio binnen en eiste, onder bedreiging van een mes, geld van de medewerkster. Deze medewerkster opende vervolgens de kassa en de verdachte haalde geld uit de kassa en is daarna de zaak uitgerend. Het is nog onduidelijk hoe veel geld er is weggenomen. Zo’n vijf minuten voor de overval is er ook een man in de zonnestudio geweest met de vraag of hij bij hen geld kon wisselen. Mogelijk is er een verband tussen deze personen. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze overval. Mocht u meer informatie hebben of aanslaan op het genoemde signalement dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Onder invloed op de bromfiets

Op zondagochtend rond 00.30 uur is op de Rembrandtlaan een 38-jarige bromfietsbestuurder uit Zwolle staande gehouden. De man bleek beschonken te zijn. Hij blies 795 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van negen uur en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Beginnend bestuurder onder invloed 

Op zondagochtend tegen de klok van 03.00 is op de Ossenmarkt een 19-jarige autobestuurder uit Nagele staande gehouden. Ook hij bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten (240 ug/l). Hij kreeg een rijverbod van drie uren en tegen hem is proces-verbaal gemaakt.

Inbraken bij bedrijven 

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er bij een bedrijf aan de Industrieweg ingebroken. Men wist binnen te komen door een raam te forceren. Onder andere een pc en een beeldscherm is weggenomen bij de inbraak. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Ook bij een pand aan de Bachlaan is er in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Hier wist men het pand te betreden door een ruit in te gooien. Een mini hifiset en een computer zijn buitgemaakt. De heeft de inbraak in onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)