ROVA heeft winactie met scheiden van pmd

Foto van auteur

Plastic afval
Foto: Pixabay

Zwolle – ROVA en Klaas van Kruistum hebben een winactie met kans op mooie prijzen. Wat je hiervoor moet doen, is een speciale sticker plakken op een van je lege en goed gescheiden pmd (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons).

Wie mee wil doen, kan een stickervel aanvragen via onderstaande website. Ieder vel bevat zes stickers waar je je contactgegevens op kunt schrijven. Plak een sticker op je lege pmd-verpakkingen en gooi deze daarna gewoon bij je overige pmd. Let op dat je lege pmd-verpakking(en) tijdens de pmd-inzameling tussen 23 mei en 17 juni in de pmd-container of -zak doet. In deze periode haalt ROVA winnende verpakkingen van de lopende band bij de sorteerinstallatie.

Is jouw verpakking een van de tien verpakkingen die van de lopende band wordt gehaald in de sorteerinstallatie? Dan win je een waardebon van 100 euro die je kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.

In de voorlichtingscampagne Recyclen met Klaas zoekt Klaas van Kruistum uit wat er met zijn afval gebeurt. Hij begint met pmd. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis in de keuken ontstaat en ontdekt welke weg het aflegt voordat er een nieuw product van wordt gemaakt. Op www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kun je zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie wil ROVA laten zien dat afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “ROVA heeft winactie met scheiden van pmd”

  1. Is dit wel handig? Je prive gegevens letterlijk aan de kant van de weg zetten? Wat heeft de AVG dan voor zin?Ik doe niet mee

  2. AVG heeft ook bepaald dat we de blauwe papiercontainer niet meer aan de weg mogen zetten. Er is geconstateerd dat er te veel persoonsgegevens in vermeld worden.

  3. Top idee, ik doe mee. Word mijn gescheiden afval dan even eerder opgehaald? En niet 1 keer in de maand net voor de datum en na de datum? Typisch Rova om bij voorbaat al een deel van het inzamelgebied buiten te sluiten.

Reacties zijn gesloten.