Zoeken wij jou misschien?

Foto van auteur

Weblog Zwolle bestaat volgend jaar twintig jaar! Een mijlpaal die alleen bereikt kon worden door de inzet van alle enthousiaste vrijwilligers. Al bijna twintig jaar is Weblog Zwolle gedragen door de huidige maar ook de oud-vrijwilligers, die met hun inzet de Zwollenaren dagelijks hebben bericht over wat er zich in de gemeente Zwolle af heeft gespeeld.

In ons team hebben we ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers die net zo bruisen als de stad Zwolle. Nu de coronamaatregelen voorbij zijn en het leven weer volop gaande is willen we als team zoveel mogelijk bezetting hebben zodat we het nieuws zo actueel mogelijk kunnen brengen. Leg jij makkelijk contacten, of heb je al veel contacten in Zwolle? Ben jij zelfstandig, goed met de Nederlandse taal en met de basis computerprogramma’s?

Sluit dan aan bij ons leuke team als reporter/redacteur!
Ben jij er bij als we volgend jaar met het team het 20-jarig bestaan van Weblog Zwolle gaan vieren? Vul dan het formulier in via deze link en er wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)