Vrijwilligers gezocht voor Festival Het Tussenland

Foto van auteur

Zwolle – “Lijkt het jou leuk om eens een festival van binnenuit mee te maken? Artiesten te ontmoeten, bar te draaien, te helpen met het opbouwen van zo’n groot evenement? Nieuwe vrienden te maken die net zo graag als jij hun schouders zetten onder de cultuur in Zwolle? Dan zoeken we jou!”

Dat is de oproep van vrijwilligerscoördinator Marloes van der Meulen van Festival Het Tussenland, dat op 3, 4 en 5 juni wordt gehouden in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle. Vrijwilligers zijn de kurk waarop culturele evenementen drijven. Ze zijn de radartjes in het grote geheel en zorgen voor een fijne publieksbeleving.

Van der Meulen: “We hebben heel veel verschillende functies. Er zit voor iedereen wel wat tussen wat past. Houd je van bouwen of lijkt het je leuker om bezoekers te voorzien van een drankje? Wil je het publiek begeleiden en ben je goed met mensen? Er is heel veel mogelijk”, vertelt ze. “Je komt in een gezellig team dat houdt van hard werken en hard lol maken. Ervaring is geen vereiste, maar is wel welkom.”

Festival Het Tussenland programmeert spectaculair circustheater, rootsmuziek en storytelling in de binnenstad van Zwolle, in de openlucht. Gratis toegankelijk voor het publiek. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor Festival Het Tussenland via de website van Festivalplatform Zwolle Unlimited, waar Tussenland onder valt:

www.zwolleunlimited.nl/vrijwilliger

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)