Coen Stolk keert terug bij Landstede Hammers

Foto van auteur

Zwolle – Landstede Hammers heeft zich voor komend seizoen versterkt met Coen Stolk. De 24-jarige forward keert daarmee terug op het oude nest, want hij doorliep de Zwolse jeugdopleiding en debuteerde in 2014 in de hoofdmacht.

De 1,95 meter lange Stolk speelde in het seizoen 2014/2015 vijf wedstrijden voor Landstede Hammers, waarna hij in de daaropvolgende zomer vertrok naar Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Daar speelde hij direct in het eerste team en bleef liefst zeven jaar actief in Rotterdam. Afgelopen seizoen kwam Stolk 38 keer in actie voor Feyenoord, waarin hij goed was voor een gemiddelde van 10,6 punten per wedstrijd, 3,9 rebounds en 1,5 assist.

Aleksandar Todorov, algemeen manager van Landstede Hammers, is blij met de terugkeer van Stolk in Zwolle. “Coen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een stabiele factor en dat was ook te zien in de BNXT League. Dat hij zeven jaar lang bij Feyenoord heeft gespeeld, is alleszeggend. Het is mooi dat een voormalig jeugdspeler nu terugkeert bij de club en we zijn er zeker van dat Coen een mooie bijdrage aan het team gaat leveren. Once a Hammer, always a Hammer.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)