Zonneschijn

|   Laatste wijziging

Zwolle – De foto van vandaag is gemaakt bij Westerveld waar na een regenachtige dag de zon nog even tevoorschijn kwam en prachtig onder ging.


Ank Pot  www.bunnymom.web-log.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Zonneschijn”

  1. Plantje en Dick, ik weet niet hoe klein jullie wereld is maar, dit soort beelden zie je NATUURlijk overal in den lande, is niet alleen voor Zwolle weggelegd.

  2. Helemaal gelijk in Karin. Maar volgens mij wil Ank juist vaak het omgekeerde aantonen. Dat je juist niet ver van je woonplaats weg hoeft om mooie landschappen en mooie natuurverschijnselen te zien. Ik ben het daar volledig mee eens!
    Iedereen reist tegenwoordig de hele wereld over om zich te vergapen aan de meest bijzondere dingen. Terwijl ze nog nooit hunnebedden gezien hebben, vanaf de St. Pietersberg op Maastricht gekeken, op de waddeneilanden zijn geweest, de deltawerken hebben gezien en noem maar op! En dan gaat het nog over heel Nederland…zelfs in Zwolle kun je je vergapen aan de meest bijzondere dingen 😀

  3. Goh Plantje, het moet niet gekker worden dit jaar. Maar ik ben het weer met je eens.
    Karin, ik ben een beetje verliefd op Zwolle, hopelijk blijft dat zo. Want we zijn van plan hier altijd te blijven wonen. Wat betreft schitterende zonsondergangen ben ik ernstig verwend. Op de route naar mijn werk heb ik mezelf al regelmatig voor de kop geslagen dat ik mijn fototoestel niet in de auto had liggen. Mag ik jou de ruimte tussen Hasselt en Zwartsluis aanbevelen? De enorme wijdte tussen Zwartsluis en Steenwijk? Met De Weerribben en De Wieden en het nostalgische Giethoorn? Of Het Drents-Friese Woud? Ken je het Dwingelerveld met zijn kleine vennetjes die die inwoners niet eens kennen? Misschien ga ik ooit nog eens wat mooie natuurlijke tafreeltjes speciaal voor jou vastleggen. Moet ik wel leren hoe je hier een foto upload :'(

    Overigens….Harry ten Klooster begint (volgens mij morgen) een fotocursus in het Cultuurhuis in Stadshagen. Kan nu nog niets over de kwaliteit zeggen, dat zal ongetwijfeld ook wel goedkomen. Gezellig zal het in elk geval wel worden. Succes Harry, in het OOK SCHITTERENDE Stadshagen.

  4. Nou Plantje en Dick, dan zitten we toch op de goede golflengte. Ik hoef ook niet te ver weg.
    In en om Zwolle is veel moois te zien!
    De foto is mooi laat dat duidelijk zijn!

Reacties zijn gesloten.