Vrienden bedenken ludieke carnavalsstunt in Zwolle

Zwolle – Vier Zwollenaren hebben de afgelopen dagen tv-opnames gemaakt voor de Regio TV. Personen die geïnterviewd werden konden maandagmiddag een gratis DVD (Dag Voor Dinsdag) halen op het Grote Kerkplein. Maar vele Sassendonkers kregen niet dat wat ze hadden verwacht, want het bleek een grote grap te zijn.

De vrienden Johnny Backers, Mathieu de Vries, Robert Schipper en Richard Dijkslag, waren vanaf vrijdag dag en nacht in de Zwolse binnenstad te vinden. Met hun fel oranje gekleurde bodywarmers en een professionele camera op de schouder vielen ze op tussen de carnavalvierders. Met de feestgangers werden, terwijl de camera snorde, honderden interviews gehouden. Er werden ongeveer 800 DVD-bonnen aan de geïnteresseerden meegegeven met de mededeling “Kom op 23 februari vanaf 15.00 uur naar de Regio TV tent naast de carnavalstent op het Grote Kerkplein en haal je eigen Swolsche CarnavalsDVD 2009!”. Honderd Zwollenaren gingen maandagmiddag naar het stadsplein om hun gratis DVD op te halen, maar er was geen DVD… Er heeft namelijk nooit een tape in de camera gezeten. De vrienden kregen gelukkig louter positieve reacties op hun carnavalsstunt.


Ook ’s nachts waren de vrienden actief…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Vrienden bedenken ludieke carnavalsstunt in Zwolle”

 1. Misschien zijn heel wat lieden achteraf wel blij na al die drankgelagen. Blijkt ook wel, er kwam maar 100 man opdagen van de 800.. ;D

 2. Leuke actie, maar wel een beetje sneu dat mensen er intrappen. Was duidelijk zichtbaar dat dit onzin was, maar ze waren wel leuk verkleed zo als camera ploeg.

 3. Ome Rich en Dari
  Hallo daar in Zwolle!!
  Ik heb dit jaar voor het eerst Zwolle laten schieten voor Noordwijk, want de buuffies waren prins en prinses Carnaval, maarrrr ik zie dat ik wel weer iets gemist heb!!
  Leuke foto’s weer hoor!
  Dikke kus uit Noordwijk

 4. Dari aan het (kinder)carnaval??
  Lieve pappa en mamma van Dari,
  Zo te zien heeft het kind de grootste leut en pappa nog meer.
  Het is wel Dari’s eerste kennismaking met het uitgaansleven.
  Pappa zal wel hard gewerkt hebben met het slechte weer.
  Vandaar dat het carnaval een welkome afleiding was!
  In ieder geval staan jullie twee er mooi op.
  Groetjes en een knuffel aan prinsje carnaval,

  Van oom Stephan, en Dari’s opa en oma uit Utrecht :'(

Reacties zijn gesloten.