Geslaagde eerste editie Padel Open bij TVZ 750

Foto van auteur

Prijsuitreiking Passie4Sports Padel Open TVZ 750
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – De finaledag van de eerste editie van het Passie4Sports Padel Open afgelopen zondag trok ruim honderdtwintig bezoekers. Het was een waardige slotdag, zo meldt de organisatie, waar bezoekers op het tennis- en padelpark ’t Zwartewater werden getrakteerd op spannende padelwedstrijden, met terechte winnaars in acht sterktecategorieën.

Vorige week zaten in totaal enkele honderden bezoekers rond de banen om wedstrijden van dichtbij te volgen. Zij zagen de meer dan honderdvijftig deelnemende padelspelers in poule- en knock-outwedstrijden strijden om de winst. De weersomstandigheden hielpen mee om er iets moois van te maken: op een enkele forse bui na was het droog en zonnig.

Toernooicommissielid Edwin Oosterhof: “Goed weer kun je niet bestellen, maar is natuurlijk wel heel mooi meegenomen. Het succes van deze editie wordt uiteindelijk bepaald door de padellers, die competitief en sportief om de winst streden.” Naast de sportieve activiteiten was er zaterdag een feestavond met muziek van de DJ’s Daan en Richard, die duurde tot in de vroege uurtjes.

Het finaleweekend eindigde zondag in de P100 A-categorie, waarin Johan van Urk en Jelle Oosterhoff wisten te winnen van Bram Huygen en Rens Kamphuis. Zij en alle andere winnaars werden na afloop letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Onder alle deelnemers werden daarna mooie prijzen verloot, waaronder een VIP-arrangement voor het World Padel Tour-event in Amsterdam.

De eerste editie van het Padel Open wist niet alleen veel deelnemers en bezoekers te trekken en te plezieren. Ook de sponsoren keken met veel tevredenheid terug. Pascal Frederiks van hoofdsponsor Passie4Sports: “Dit toernooi laat zien hoe toegankelijk padel is, en hoe leuk het is om naar te kijken. Juist daarom is het voor ons zo mooi om dit toernooi te sponsoren. En als het dan ook nog zo goed georganiseerd wordt, is het volop genieten.”

Zo’n geslaagde eerste keer smaakt naar meer. Edwin Oosterhof: “We gaan zeker voor een tweede editie volgend jaar. En komend voorjaar worden de kwalificaties en finales van de Overijsselse padelkampioenschappen bij TVZ 750 gehouden. Daarmee zetten we dit succes gewoon door!”
Tot die tijd kan iedereen op de vier banen van TVZ 750 zelf padellen. De banen zijn toegankelijk voor leden en niet leden.

Foto's 3
Prijsuitreiking Passie4Sports Padel Open TVZ 750 - Foto: Ingezonden foto
Prijsuitreiking Passie4Sports Padel Open TVZ 750
Foto: Ingezonden foto
Geslaagde eerste editie Padel Open bij TVZ 750 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Geslaagde eerste editie Padel Open bij TVZ 750 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto