Fietsen voor het goede doel in Swolsche lichtjestocht

Foto van auteur

Foto: Bike-4Life

Zwolle – De Swolsche lichtjestocht kon vorig jaar niet doorgaan door de lockdown. Dit jaar hebben de organisatoren nog mooiere plannen voor de Swolsche lichtjestocht op zondag 11 december.

Op een donkere winteravond wordt voor het goede doel een unieke, verlichte route gefietst door het mooie Zwolle. Geïnspireerd op de bekende Fjoertoer, de lichtjeswandeling op Terschelling. Meefietsen kan alleen of met familie, vrienden of buren om met elkaar een sfeervolle avond te beleven. De kids maken zelfs kans op een prijs voor de mooist verlichte fiets.

Naast de fietstocht is er ook een verloting. Alle opbrengsten van deze avond gaan dit jaar naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, voor het onderzoek naar prostaatkanker.

Er wordt 11 december vanaf 16.30 uur in groepjes gestart vanaf Dinoland in Zwolle. De route neemt je mee door hartje Zwolle, langs verschillende lichtbakens, om daarna terug te keren bij het startpunt Dinoland.

Voor, tijdens en na de rit wordt er gezorgd voor een consumptie. Na de rit is het mogelijk om een hapje te eten.

Inschrijven kan op www.bike-4life.nl. De eerste 150 inschrijvingen ontvangen een mooie gadget. Heb je je vorig jaar ingeschreven en ervoor gekozen je inschrijving door te schuiven naar dit jaar? Dan is het niet nodig je opnieuw in te schrijven.