Klein wonen in de Tippe

|   Laatste wijziging

Impressie Klein Wonen in de Tippe

Zwolle – Niet groter wonen dan nodig en met een kleine ecologische voetafdruk: dat is het credo van vereniging Klein Wonen in de Tippe.

Klein Wonen in de Tippe is een collectief particulier woonproject dat 36 woningen wil realiseren in de Tippe, in de wijk Stadshagen. Ze willen een woongemeenschap creëren waar het niet enkel draait om klein wonen, maar ook om sociale verbondenheid en een duurzame levensstijl. Ze werken nauw samen met de Zwolse woningcorporatie Openbaar Belang. Het moet een sociale en natuurlijke woonwijk worden. Er zijn nog enkele woningen te koop.

Selma Laarman van Klein Wonen in de Tippe: “De vraag naar kleine woningen is erg urgent en actueel. De woningen zijn betaalbaar, circulair, energieneutraal en sociaal inclusief. Bij Klein Wonen in de Tippe staat minimalistisch wonen en leven centraal, waar oog is voor de natuur en elkaar. Natuurlijke materialen zowel binnen als buiten, veel groen en een ruime collectieve tuin. Een plek waar mensen samenkomen en kinderen de wereld ontdekken. Een thuis.”

De eerste informatiebijeenkomst is al achter de rug. De volgende staan gepland op zondag 13 november en zondag 27 november van 14.00 tot 15.00 uur. Locatie: Recreatiezaal van complex Hof van Zwolle aan de Ossenmarkt 44 t/m 123.

Foto's 2
Impressie Klein Wonen in de Tippe
Impressie Klein Wonen in de Tippe
Klein wonen in de Tippe

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)