Personeel SWZ doneert 500 euro aan RMRH

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – De stichting ‘Roeien met de riemen die je hebt’ (RMRH) was donderdag aanwezig bij een feestelijke kerstbijeenkomst van Woningstichting SWZ. Deze werd gehouden in de Gift City aan de Rieteweg in Zwolle, waar behalve RMRH ook Stichting Meer Doen Met Minder Geld was uitgenodigd.

Het personeel van Woningstichting SWZ heeft in 2004 een Goede Doelen Pot opgericht. In deze zogeheten GDP doen medewerkers van SWZ maandelijks een donatie. De GDP wordt door het jaar heen tevens gevuld met geld uit allerlei acties. Eenmaal per jaar dragen de leden van de GDP een aantal goede doelen aan die wat hun betreft in aanmerking komen voor een donatie uit deze pot.

Van deze doelen worden er een of meer uitgekozen die tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst een donatie ontvangen. RMRH en Meer Doen Met Minder Geld waren dit keer de gelukkigen. De GDP is een eigen initiatief van medewerkers van SWZ.

Een cheque van maar liefst 500 euro werd hierbij overhandigd aan beide stichtingen. De penningmeesters van de stichtingen kunnen dit mooie bedrag op hun rekeningen bijschrijven.

Foto's 2
Personeel SWZ doneert 500 euro aan RMRH - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Personeel SWZ doneert 500 euro aan RMRH - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)