Ruim 400 bezoekers op open dag Nieuwe Haven

Foto van auteur

Zwolle – Meer dan 400 belangstellenden namen zaterdag 21 maart een kijkje achter de schermen bij woon-, zorg- en dienstencentrum Nieuwe Haven. Deze kans was er voor het eerst sinds de nieuwbouw van deze locatie in de Zwolse wijk Kamperpoort. Wethouder Erik Dannenberg van de gemeente Zwolle gaf de open dag een officieel tintje door ’s morgens het startsein te geven met het hijsen van de Zwolse vlag.

De Open dag van de Zorg is er om belangstellenden kennis te laten maken met wonen en werken in een zorginstelling. Nieuwe Haven organiseerde verschillende activiteiten om duidelijk te maken wat de locatie allemaal te bieden heeft. Dannenberg maakte van deze gelegenheid gebruik om zich door bewoners persoonlijk te laten informeren tijdens de rondleiding door Nieuwe Haven. Hij maakte onder andere kennis met de mogelijkheden voor zorg en dienstverlening binnen de locatie, relaxte in de snoezelbadkamer en was met een van de medewerkers actief op het springkussen.

Niet alleen Dannenberg genoot van de attracties tijdens de open dag. Velen volgden zijn voorbeeld en namen deel aan de rondleidingen en lieten zich uitgebreid informeren op de infomarkt in de hal. De meeste bezoekers streken vervolgens neer in het restaurant om daar van een hapje en een drankje te genieten. Harm Wolters kreeg met zijn optreden iedereen in de polonaise. Hij vond het zelf zo leuk dat hij aanbood nog eens terug te komen. Voor de bewoners was het in ieder geval een dag vol gezelligheid.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Ruim 400 bezoekers op open dag Nieuwe Haven”

Reacties zijn gesloten.