Open dag Dermatologisch en Flebologisch centrum

Foto van auteur

Zwolle – Het Dermatologisch centrum Isala en het Flebologisch centrum Isala organiseren op zaterdag 4 april a.s. een open dag van 10.00 tot 15.00 uur, Dr. Spanjaardweg 29, gebouw A te Zwolle. Elke tiende bezoeker van de cosmetische afdeling ontvangt een gratis consult. Parkeren is gratis.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje in de keuken nemen en zich laten informeren over bijvoorbeeld spataderbehandelingen, het verminderen van gezichtrimpels en het verwijderen van couperose of pigmentvlekken. Ook worden de nieuwe geavanceerde CO2 Laser en IPL (intense pulsed light) gepresenteerd. Deze lasers worden gebruikt bij de behandeling van huidveroudering.

Beide centra sluiten met hun behandelingen aan bij de nieuwste ontwikkelingen. Het Flebologisch centrum Isala maakt naast traditionele behandelmethoden ook gebruik van moderne technieken zoals radiogolven en laserstralen. De cosmetische afdeling van het Dermatologisch centrum Isala biedt met de aanschaf van de nieuwe lasers nu een compleet pakket aan cosmetische behandelingen. De nieuwe technieken zijn minder ingrijpend en leiden tot sneller herstel van de patiënt. 

Sinds augustus 2008 werken de vaatchirurgen en de dermatologen van de Isala klinieken nauw samen. Beide vakgebieden zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid en bieden vergelijkbare behandelingen aan. Flebologie richt zich op het diagnosticeren en behandelen van slecht functionerende aderen (voornamelijk in de benen). Ook huidziekten die daardoor worden veroorzaakt vallen hieronder. Omdat deze aandoeningen doorgaans door zowel de vaatchirurg als de dermatoloog worden onderzocht en behandeld, is besloten een nauwe samenwerking aan te gaan. Dit biedt ook meer duidelijkheid voor doorverwijzende huisartsen én de patiënt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Open dag Dermatologisch en Flebologisch centrum”

  1. Spataderen
    Een paar jaar geleden heb ik een dermatoloog in het UMC gevraagd wat aan mijn spataderen te doen hij vertelde mij dat dat te moeilijk was omdat er ook onderhuidse spataderen zijn Een operatie behoorde niet tot de mogelijkheden.

    In een tijdschrift “senorenwijzer”dat ik bij de huisarts vond zag ik een artikel van uw methode. Graag wilde ik bij u laten onderzoeken of het verwijderen van mijn spataderen bij u tot de mogelijkheden behoort en wat ik daar voor moet doen

Reacties zijn gesloten.