Wensboom 2022 maakt bijna honderd wensen waar

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – In het weekend van 17 en 18 december stond de Wensboom weer op de Luttekestraat in Zwolle. Er werden maar liefst 150 wensen gedaan, waarvan er bijna honderd waargemaakt worden. Wethouder Dorrit de Jong heeft afgelopen zondag de eerste wensen overhandigd.

Niet voor iedereen is december vanzelfsprekend een leuke maand. Om deze reden hebben Samen­Zwolle en ondernemer Sander Dol sinds enkele jaren de handen ineengeslagen. Dit om Zwolle nóg meer liefde te bezorgen in de decembermaand, door mensen de gelegenheid te geven een wens te doen voor een naaste en deze op te hangen in de Wensboom. In het weekend van 17 en 18 december konden Zwollenaren, jong en oud, langskomen om een wens te doen voor een ander.

Afgelopen december werden er maar liefst 150 wensen in de Wensboom gehangen. Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze hingen allemaal in de Wensboom. Van een kerstpakket tot een knuffel, een dagje meelopen met de politie of een voetbal met alle handtekeningen van PEC Zwolle, stuk voor stuk mooie wensen.

De organisatie kan bijna honderd wensen uit laten komen. Afgelopen zondag is een deel van deze wensen fysiek overhandigd door wethouder Dorrit de Jong in Odeon, waaronder een doos chocola voor de buurman die altijd de container buitenzet en een dagje sauna voor een vriendin die het afgelopen jaar klaarstond in moeilijke periodes.

De wensen worden waargemaakt door diverse Zwolse ondernemers en de Gemeente Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)