De Koorbazen uitgeroepen tot Prominent 2023

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Het Prominentenbal van carnavalsvereniging d´Oelewappers heeft zaterdag plaatsgevonden. Na een afwezigheid van vier jaar kon de prestigieuze prijs de ‘Prominent’ weer uitgereikt worden.

De Prominent is iemand, een groep of gezelschap die Zwolle op welke wijze dan ook op de kaart heeft gezet. Door de commissie wordt elk jaar weer druk gezocht naar een kandidaat voor deze titel. Prinses Bling en haar adjudante Glitter ontvingen diverse verenigingen en gezelschappen uit Zwolle en daarbuiten. In de kleine zaal werden diverse persoonlijke boodschappen aan het sprankelende duo gericht.

Bezoekende carnavalsvierders werden in de grote zaal muzikaal ontvangen. De dj van De Weijenbelt zorgde voor muzikaal vermaak. Maar met het optreden van zanger Menno Aben barstte het feestje goed los. De dansvloer stond vol en ook het podium was niet veilig voor de hossende massa.

Traditiegetrouw was het om elf over elf tijd voor de bekendmaking van de Prominent 2023. In de aanwezigheid van enkele oud-Prominenten werd bekendgemaakt dat niemand minder dan het 55-koppige mannenkoor De Koorbazen deze prijs in ontvangst mocht nemen.

De Koorbazen is een a-capella mannenkoor uit Zwolle. Door hun deelname aan het televisieprogramma ‘We want more’ hebben ze bekendheid gekregen in heel Nederland. Zo traden zij al op tijdens AFAS Live, Stöppelhaene en de Zwarte Cross. Ze hebben met hun bekendheid Zwolle muzikaal op de kaart gezet.

Na de bekendmaking volgden er de nodige felicitaties, en gingen de ‘bazen’ nog even het feestgedruis in. Het Prominentenbal 2023 was een geslaagde avond in Wijkcentrum De Weijenbelt.

Foto's 3
De Koorbazen uitgeroepen tot Prominent 2023 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
De Koorbazen uitgeroepen tot Prominent 2023 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
De Koorbazen uitgeroepen tot Prominent 2023 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)