SOOZ verwelkomt nieuwe leden

Foto van auteur

Op 1 januari verwelkomde het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) twee nieuwe leden. Het gaat hier om studentenzwemvereniging Z.S.Z.V. Natatilis en Stichting Kleinzalig.

 

Het SOOZ heeft nu 16 leden. Het SOOZ toont zich zeer tevreden met de uitbreiding. Dit komt mede door de specifieke kenmerken van Natatilis en Kleinzalig. ‘SOOZ wil Zwolle graag als een brede studentenstad op de kaart zetten. Een studentenstad waar meer gebeurt dan bier drinken alleen’, aldus SOOZ-voorzitter Joost van Dieren. ‘Deze nieuwe leden passen precies in dat plaatje. Natatilis is de tweede studentensportvereniging in Zwolle en Kleinzalig de derde culturele stichting voor studentenactiviteiten.’

Studenten Overleg Orgaan Zwolle komt op voor de belangen van de Zwolse student en wil Zwolle als studentenstad op de kaart zetten. Alle grote studentenverenigingen in Zwolle zijn lid van SOOZ. Ook behoren nu de twee studentensportverenigingen, de drie culturele stichtingen en de studentengeleding van de Centrale Medezeggenschapsraad van Windesheim tot haar leden.

Z.S.Z.V. Natatilis omschrijft zichzelf als de ‘jongste en wildste studentenzwemvereniging waar zwemmen en feesten hand in hand gaan.’

Stichting Kleinzalig heeft bekendheid geworven door het succesvolle cabaretfestival Kleinzalig twee jaar terug. Dit jaar zal zij op 15 februari haar rentree maken. Het karakter van het festival is dat er uitsluitend christelijke studenten optreden. Geen gevloek, maar ook geen evangeliserende stukken. Cabaretoptredens, muziek én afsluitend een groot feest met DJ: voor elke student een complete avond uit!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)