Krijtstreep & Canvas.

Foto van auteur

Zwolle – Op woensdag 22 april organiseert KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle) in samenwerking met de broedplaatsen DOAS en R10 de netwerkbijeenkomst ‘Krijtstreep & Canvas’, een verfrissend liaison tussen het bedrijfsleven en de creatieve sector. Centraal thema is de driehoek creativiteit, commercialiteit en economische potentie. ‘Krijtstreep & Canvas’ staat voor een bijzondere ontmoeting tussen het bedrijfsleven en de creatieve sector.  

In deze tijden van economische recessie dienen nieuwe deuren te worden geopend en ongebaande paden te worden betreden: kortom creativiteit als voertuig voor nieuwe economische kansen. Krijtstreep & Canvas biedt ondernemers de gelegenheid een niet-alledaagse netwerkbijeenkomst bij te wonen. De netwerkbijeenkomst is namelijk ook het startschot van de gelijknamige expositie die van 22 april t/m 1 juni door kunstenaars en ontwerpers uit DOAS en R10 in Restaurant EVEN wordt gehouden.

In dit bijzondere decor wordt de ondernemer uitgenodigd deel te nemen aan het plenaire debat of een dialoog aan te gaan met een van de 19 exposerende kunstenaars en ontwerpers.

Kunst is meer dan alleen maar kijken. Creativiteit brengt de kijker tot andere gezichtspunten en genereert nieuwe inzichten en mogelijkheden.  

Op 22 april wordt tevens de jaarlijkse KIZ-award uitgereikt. Dit jaar is aan de award prijzengeld van 2.500 euro verbonden.

Tot 15 april kan iedereen onder vermelding van naam, bedrijf en functie een creatief bedrijf of kunstenaar uit de regio Zwolle nomineren (via een mail naar info@kiz-zwolle.nl)

Een deskundige jury zal op grond van creativiteit, innovativiteit en marktgerichtheid een van de genomineerden tot winnaar uitroepen.  

Deelname aan de netwerkbijeenkomst is gratis. Inschrijving via info@kiz-zwolle.nl onder vermelding van Krijtstreep & Canvas. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)