Shopping & dining met ‘Leuk in…Zwolle’

Foto van auteur

Het gidsje ‘Leuk in…Zwolle’ is verschenen voor het jaar 2007. ‘Leuk in…Zwolle’ staat weer vol met de leukste zaken in Zwolle. Bijzondere winkels, restaurants, café’s, musea en galerieën, recepten en tips zijn in dit handige exemplaar verzameld.

Een dagje Zwolle wordt wel heel aantrekkelijk gezien het diverse aanbod in Zwolle op het gebied van winkelen, stadswandeling, uit eten en uitgaan. Met ‘Leuk in…Zwolle’ op zak is men goed voorbereid om uitgebreid te winkelen, cultuur te snuiven en heerlijk uit te rusten in één van de horecagelegenheden. ‘Leuk in…Zwolle’ is een compleet gidsje met een overzicht van bijzondere winkels en restaurants in verschillende categorieën. Het geheel wordt aangevuld met stadswandeling, plattegrond, recepten en tips van Zwollenaren over hun favoriete plekjes en adressen.

Het gidsje is verkrijgbaar voor € 1,50 bij VVV Zwolle, Grote Kerkplein 15,  ingang Sassenstraat, tel. 0900-1122375. ‘Leuk in…Zwolle’ is eveneens te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)