Omleidingen vanwege Ster van Zwolle

Foto van auteur

Ster van Zwolle 2020
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – De 62e editie van de Ster van Zwolle wordt aanstaande zaterdag gereden. Om het wielerevenement op 4 maart veilig te laten verlopen, neemt de gemeente Zwolle verkeersmaatregelen op en rondom de wielerroute.

De Ceintuurbaan wordt ter hoogte van het Isala ziekenhuis afgesloten tussen 12.00 en 18.30 uur. Om 12.00 uur is de neutrale start op het Grote Kerkplein. De wielrenners rijden dan via de Sassenstraat – Sassenpoort – Groot Wezenland – Luttenbergstraat – Wethouder Alferinkweg – Marsweg – Oldeneelallee. Op de Marsweg ter hoogte van de Oldeneelallee is vervolgens de officiële start. De renners verlaten Zwolle dan via Nieuwe Deventerweg – Hollewandsweg. Het verkeer heeft hierdoor kort oponthoud.

De wielerploeg komt via Spoolderbergweg – IJsselallee – Oldeneelallee in Zwolle terug. Tussen ongeveer 16.00 uur en 16.45 uur valt de finish op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala. Terwijl de wielrenners finishen, wordt het verkeer in de omgeving kort opgehouden. Ook zijn de oversteken op de kruisingen Leo Majorlaan/Dr.Spanjaardweg en Wipstrikkerallee/Kuyerhuislaan afgesloten.

Tussen 12.00 en 18.30 uur is de Ceintuurbaan afgesloten op het gedeelte tussen Oldeneelallee en Dr. Van Heesweg in rijrichting A28. Verkeer wordt omgeleid via Oldeneelallee – IJsselallee.

Het Isala blijft bereikbaar. Verkeer vanaf de A28 kan via de Ceintuurbaan naar de Dokter van Heesweg en de Dokter Spanjaardweg. Verkeer vanaf Marslanden/Wijheseweg/N35 wordt via Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan omgeleid naar de Dokter Spanjaardweg. De omleidingsroute wordt aangegeven met routecode 2.

Alle details over de wielerroute staan op de website van de Ster van Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)