Trainer Arno Hoekstra verlaat VV Berkum

Foto van auteur

Foto: Rainer Fröhlich

Zwolle – Hoofdtrainer Arno Hoekstra legt na het huidige voetbalseizoen zijn taken neer bij vierde-divisionist VV Berkum. De club maakte dit donderdagavond bekend.

Hoekstra (46) heeft het bestuur van Berkum gevraagd zijn lopende contract voor het komende seizoen te laten ontbinden. Directe aanleiding is dat de ideeën over het beleid op korte en lange termijn te veel uit elkaar lopen, aldus een persbericht uitgegeven door VV Berkum. Het algemeen bestuur heeft gehoor gegeven aan Hoekstra’s verzoek, het contract wordt aan het eind van dit seizoen ontbonden.

Arno Hoekstra heeft, verdeeld over twee periodes, in totaal zes jaar leiding gegeven aan de hoofdselectie en technische staf van VV Berkum. In het seizoen 2016-2017 kreeg hij het technische roer in handen. In datzelfde seizoen werd het eerste elftal van Berkum kampioen in de 1e klasse. Het team keerde daardoor terug in de Hoofdklasse, die later werd ‘omgedoopt’ tot 4e Divisie. De ploeg bleef daarna onder zijn leiding op dat niveau prima presteren.

Het algemeen bestuur van VV Berkum is Arno Hoekstra dankbaar voor zijn goede werk en de mooie prestaties die onder zijn technische leiding zijn neergezet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)