Open avond bio-energetisch lichaamswerk

Foto van auteur

Vanaf maandagavond 22 januari start een nieuwe cursus Bio-energetisch lichaamswerk. De cursus is een bijzondere ervaring voor wie zich meer bewust wil worden van wat er in lichaam en geest omgaat. Bio-energetisch lichaamswerk  is heilzaam voor iedereen die zich meer vitaal wil voelen, beter wil leren ontspannen en meer open in het leven wil staan.

Gedurende 10 avonden wordt in een niet te grote groep een deel van de avond besteed aan doeltreffende bio-energetische oefeningen. Daarnaast zal er afgestemd op wat past bij de deelnemers gebruik gemaakt worden van verschillende aanvullende benaderingen, zoals ontspanningsmethoden, ademmethoden en meditatieve bewustwordingsoefeningen. Zondagmiddagmiddag 14 januari van 15.00 tot 16.00 uur en maandagavond 15 januari van 20.00 tot 22.00 uur is er gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met bio-energetisch lichaamswerk.

De cursus en de kennismakingsbijeenkomsten worden gegeven in de sfeervolle Werkplaats voor beweging en kunst, Hobbemastraat 6, Zwolle.

Voor info, brochure en aanmelding:

Jan Willem Bruins, tel. 038-4228058; jw.bruins@windesheim.nl

Josta Schut, tel. 038-4224696; voorjosta@hotmail.com

Zie ook  www.werkplaatsvoorbewegingenkunst.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)