Open dag atelierhouders van De Oude Ambachtsschool Zwolle

Zwolle – De atelierhouders van De Oude Ambachtsschool (DOAS) houden zondag 29 januari open dag. Deze staat in het teken van de verkoop. Er wordt gezorgd voor een hartelijke ontvangst en een gevarieerd programma.

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn belangstellenden welkom om te genieten van gezelligheid en kunst. Er zijn muziekoptredens en de toegang is gratis. De DOAS vindt het belangrijk dat de atelierhouders zich presenteren met hun beroep, werk en ateliers. Inmiddels huisvest de DOAS schilders, beeldhouwers, keramisten, grafici, vormgevers, een meubelmaker, een stoffeerder, leerbewerker, een fotograaf, dansers en musici. Zo’n 25 in totaal.

“De kunstenaars, musici en ambachtslieden ontwikkelen zich en zijn voortdurend nieuwe gebieden aan het verkennen. Dit is een mooie gelegenheid om op de hoogte te blijven van nieuw ontstane werken, nieuwe initiatieven, cursussen en workshops en vooral om iets moois aan te schaffen,” aldus de organisatie.

Voor deze dag in januari is het gebouw traditiegetrouw ingericht met tafels waar de atelierhouders hun kunst aanbieden. Daarnaast zijn er mini-exposities en demonstraties in de werkruimtes.

Wie op zoek is naar een interessante cursus of workshop, kan komen kennismaken met de docenten. De auto parkeren kan in de buurt, bijvoorbeeld bij de Boni.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)