Tractor Pulling wordt groot spektakel

Foto van auteur

Nog enkele dagen en dan zal het tractor pulling geweld weer losbarsten in de de Zwolse IJsselhallen tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling. De organisatie heeft voor een mooi programma gezorgd waarbij alle tractor pulling fans kunnen genieten van een wervelend spektakel.

 

Op 13 januari a.s. om 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de 2,5 ton vrije klasse, de minipullers én de 4,5ton vrije klasse. In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, zullen de Two Wheel Drives, de 3,5ton vrije klasse en de 3,5 ton Alkyburner Superstock klasse acte de presence geven.

De 2,5 ton vrije klasse beloofd allereerst met de Black Power uit Denemarken, Le Coiffeur 6 uit Duitsland en de Duitse Green Monster een goedgevulde klasse zijn, waarin de strijd hevig zal zijn. De 4,5 ton vrije klasse heeft de Green Fighter, Iwan, Kiepenkerl én de Desperate Dan als buitenlanders aan de start; wederom spanning genoeg… In de 3,5 ton vrije klasse (avond sessie) zijn de Green Monster, Green Fighter, Black Power en Desperate Dan de smaakmakers vanuit Europa. De alky superstock kent naast de eerder genoemde Terminator als buitenlandse gasten Mr. Peter Clarke met zijn Red Alert en Red Fever. Bovendien komen Best Solution en Second Chance deze topklasse versterken. Al met al een zeer sterk Europees deelnemersveld in de Zwolse IJsselhallen op 13 Januari a.s.

 

Volgende week begint de organisatie al met de opbouw van deze geweldige show! Op zaterdag 13 januari kan het feestje dan echt los barsten. Dit jaar zijn er geen vaste zitplaatsen, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Bovendien zorgt de organisatie voor een spectaculaire V12 als opening. Wat hiermee precies bedoeld wordt, zie je tijdens de eerste sessie om 11.00 uur en tijdens de tweede sessie om 18.00 uur!!

Om zeker te zijn van een kaartje, koop je je kaart in de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via: 0900-1234501 en via: www.indoortractorpulling.nl en bij texaco Dingerink, ijsselcentraleweg 3 in Zwolle. Kaarten kosten € 25,- p/p voor volwassenen per sessie en € 12,- voor kinderen t/m 14 jaar per sessie. Er worden géén reserveringskosten of verendkosten berekend. Mits voorradig zijn de kaarten tevens aan de dagkassa verkrijgbaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Tractor Pulling wordt groot spektakel”

  1. Kunnen in jou ogen wel boeren zijn sjoert.
    Maar ze hebben wel meer verstand van motoren als jou.

    En trouwens zonder boeren heb je ook weinig te eten 😉

  2. Hahaha, die verontwaardigde reacties. Maar helaas, ’t is w?©l waar. Op het platteland (Achterhoek, Twente, Staphorst) is deze sport razend populair, maar in de steden toch echt niet. Of willen jullie beweren dat Zwolle geen stad is? Trouwens, je hoort mij verder niets negatiefs zeggen over boeren hoor. Cool ff down zeg, stelletje boeren … ;D

Reacties zijn gesloten.