Leerlingen van de Ambelt houden voorjaarsmarkt, opbrengst gaat naar aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië

De Ambelt aan de Dr. Hengeveldweg in Zwolle.
Foto: Ruben Meinten

Leerlingen van de Ambelt hebben de handen flink uit de mouwen gestoken voor het goede doel. Zo hebben ze onder meer perkplanten gekweekt en nestkastjes gemaakt. Woensdag 10 mei wordt het allemaal verkocht op een voorjaarsmarkt bij de school. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De leerlingen hebben allerlei soorten plantjes gekweekt. Op de voorjaarsmarkt zijn dan ook geraniums, fuchsia’s, hangmanden met planten en groenteplanten te koop. Leerlingen hout- en metaalbewerking hebben kandelaars, plantenbakken en nestkasten gemaakt. Ook deze worden op de markt verkocht.

Er is uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. Een kopje koffie of thee en broodjes kip zijn bij de kraampjes te verkrijgen. Ook zal er verse forel worden gerookt. Verder wordt er nog een loterij met veel leuke prijzen georganiseerd en zijn er sportieve activiteiten. Be Nice verzorgt de muzikale omlijsting.

De voorjaarsmarkt wordt woensdag 10 mei, tussen 15.30 uur en 18.30 uur, gehouden voor de school aan de Dokter Hengeveldweg 9 in Zwolle.

Foto 1
De Ambelt aan de Dr. Hengeveldweg in Zwolle. - Foto: Ruben Meinten
De Ambelt aan de Dr. Hengeveldweg in Zwolle.
Foto: Ruben Meinten

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)