Open dag bij Driezorg Arcadia aan Hogenkampsweg

|   Laatste wijziging

Foto: Driezorg

Driezorgwoningen Arcadia aan de Hogenkampsweg zet op dinsdag 2 mei tussen 14.00 en 16.30 uur de deuren open voor belangstellenden. De locatie, bestaande uit bijna 160 huurwoningen, is met haar 50-jarig bestaan een begrip in Zwolle. Hoe is het om te wonen in Arcadia? Wonen voor mensen van 65 jaar en ouder met service en zorg van Driezorg? Iedereen die belangstelling heeft, is welkom voor deze gezellige en informatieve middag met onder andere rondleidingen, proeverijen en activiteiten.

Tijdens de middag is er alle ruimte om de algemene ruimten zoals de koffieruimte en de soos te bekijken, maar er kan ook een kijkje worden genomen in een van de appartementen. Maaltijdleverancier Van Smaak is aanwezig voor een proeverij. De wijkverpleegkundigen van Driezorg zitten klaar om alle vragen te beantwoorden en om te laten zien wat er tegenwoordig mogelijk is om langer goed zelfstandig thuis te kunnen wonen. Ook is er gelegenheid om aan activiteiten deel te nemen. De gloednieuwe jeu-de-boulesbaan ligt klaar om een balletje op te werpen en welzijnsorganisatie WijZ begeleidt beweegactiviteiten en laat het aanbod van activiteiten zien.

Locatie Arcadia werd in 2021 grondig vernieuwd en verduurzaamd. In haar 50-jarig bestaan is het wonen op Arcadia altijd meegegaan met de tijd. De flat begon als bejaardenflat, maar biedt tegenwoordig uitgebreide mogelijkheden voor zorg en ondersteuning. Uiteraard is de locatie rolstoelvriendelijk en is er een lift.

Wonen in een appartement in Arcadia is mogelijk voor iedereen van 65 jaar en ouder. Wonen in Arcadia is altijd in combinatie met een zorgserviceovereenkomst met Driezorg. Anders dan ‘gewoon’ huren biedt dit bewoners service zoals 24-uursalarmering en deelname aan diverse activiteiten.

Foto 1
Open dag bij Driezorg Arcadia aan Hogenkampsweg - Foto: Driezorg
Foto: Driezorg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)