Wilde politieachtervolging eindigt in Aa-landen, een man opgepakt

|   Laatste wijziging

Foto: Ruben Meinten

De politie heeft maandagavond een 29-jarige Deventenaar aangehouden na een achtervolging door de stad. Op de hoek van de Waallaan en de Amer werd zijn auto klemgereden door meerdere politiewagens.

De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een jonge vrouw, die ook in de auto zat, was behoorlijk overstuur. Zij is niet aangehouden.

Pal naast het portier aan de bestuurderszijde van de klemgereden auto lag tenminste één zwarte ballon op de grond. Dit soort ballonnen wordt doorgaans gebruikt om lachgas te inhaleren. Bij het doorzoeken van de auto troffen agenten twee dozen aan. De dozen waren voorzien van groene etiketten met het symbool voor niet-ontvlambare gassen. Lachgas is zelf niet brandbaar, het kan wel de verbranding van brandbare stoffen versterken.

De politie zette de achtervolging in nadat ze zagen dat het duo in de auto lachgas gebruikte. Toen agenten de auto wilde controleren ging de Deventenaar er vandoor. Zijn auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto's 2
Wilde politieachtervolging eindigt in Aa-landen, een man opgepakt - Foto: Ruben Meinten
Foto: Ruben Meinten
Wilde politieachtervolging eindigt in Aa-landen, een man opgepakt - Foto: Ruben Meinten
Foto: Ruben Meinten

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)