Gratis toegangskaarten via kratactie bij FC Zwolle

Foto van auteur

FC Zwolle stelt in samenwerking met Jupiler bij iedere thuiswedstrijd 100 gratis toegangskaarten ter beschikking. Bij aankoop van 2 kratten Jupiler bij deelnemende supermarkten ontvangt de koper 1 gratis entreebewijs.

Bij iedere thuiswedstrijd van FC Zwolle zullen deelnemende supermarkten bij toerbeurt de actie uitvoeren, die tot het einde van het huidige seizoen in de Jupiler League duurt. Hiervoor zijn circa 20 supermarkten in de regio geselecteerd; per wedstrijdronde is de actie beschikbaar bij 3 tot 5 supermarkten.

Via promotiemateriaal in de winkel zal er op de actie geattendeerd worden. Bij het afrekenen van 2 kratten Jupiler ontvangt u een voucher. Deze kan in de week voorafgaand aan de wedstrijddag op het kantoor van FC Zwolle worden omgewisseld voor een gratis entreebewijs. Het is niet mogelijk de voucher om te wisselen aan de stadionkassa’s.

Sinds het seizoen 2006/2007 is Jupiler naamgever van de Eerste Divisie: Jupiler League. Het stoere en sportieve merk past immers uitstekend bij voetbal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Gratis toegangskaarten via kratactie bij FC Zwolle”

Reacties zijn gesloten.