Niets geregeld voor je uitvaart? Voorlichtingsavond in Dieze over wat er mogelijk is

Foto van auteur

Archieffoto van begraafplaats Kranenburg in Zwolle.
Foto: Peter Denekamp

“Wanneer we op vakantie gaan plannen we de route voor vertrek. Wanneer we naar de supermarkt gaan maken we eerst een lijstje.” Dat concludeert Bas Smit van Bohemen Uitvaarten uit Zwolle. “Alleen voor onze laatste reis organiseren we heel vaak niets en dat kan anders.”

Daarom organiseert hij woensdag 24 mei een voorlichtingsavond om mensen te vertellen over de mogelijkheden rondom je eigen uitvaart. Smit vertelt dan op een luchtige manier wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

Tamara Koster, een nagedachtenisconsulent, maakt herinneringen tastbaar. Op de voorlichtingsavond vertelt zij hoe ze dat doet en laat voorbeelden zien. Anne Visser neemt het publiek mee in de fases van rouw en verlies en fotografe Anke Olthof geeft uitleg over hoe waardevol uitvaartfotografie is.

De voorlichtingsavond op woensdag 24 mei begint om 19.30 uur in de Plataanzaal van Stichting Focus aan de Zerboltstraat 63. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Om 20.15 uur is er gelegenheid voor koffie, thee en napraten over het onderwerp.

Belangstellenden kunnen een plek reserveren door een e-mail te sturen naar  info@bohemenuitvaarten.nl  of een appje te sturen naar 06 – 254 114 65 met je naam en het aantal personen.

Foto 1
Archieffoto van begraafplaats Kranenburg in Zwolle. - Foto: Peter Denekamp
Archieffoto van begraafplaats Kranenburg in Zwolle.
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)