Straatversiering winkelcentrum valt naar beneden

Foto van auteur

Dinsdagmiddag rond 16.15 uur kwam een gedeelte van de straatversiering op winkelstraat de Wade in Stadshagen naar beneden.

De brandweer moest bij het winkelbedrijf HEMA ter plaatse komen om de versiering weer op de juiste hoogte aan te brengen. Waarschijnlijk is harde wind de veroorzaker van het incident geweest. Voor zover nu bekend deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor.

5 gedachten over “Straatversiering winkelcentrum valt naar beneden”

 1. Ik vroeg me al af of tegenwoordig de brandweer de versieringen weer weg kwam halen 😉
  Het was wel een vreemd gezicht: vijf brandweermannen, van wie ?©?©n op de ladder en de overige vier de ladder ‘vast aan het houden’ waren.
  En de stoere brandweerwagen trok uiteraard ook veel bekijks van kleine kinderen!

 2. Goh… waarom ben ik niet verbaast over deze melding…..
  Het WC Stadshagen staat al bekend als tochtgat sinds het bestaat, ik weet wel zeker dat de wind de oorzaak was! Je kunt daar bijna niet lopen als het een beetje onstuimig weer is, de wind wordt versterkt door de winkelstraat gejaagd! Is al lange tijd een bron van irritatie voor veel bewoners/bezoekers van het WC

 3. Jongens en meiden kom lekker winkelen in de AA-landen. Overdekt en meestal tochtvrij. 😛

  We moeten alleen nog een ondergrondse parkeergelegenheid hebben en een goede uitrit. Maar hoe meer bezoekers hoe sneller het probleem opgepakt gaat worden. ;D

 4. Dat tochtgat: het was erg frappant dat alleen op die ene plek de versiering zo schommelde… de rest hing namelijk nagenoeg stil. Lijkt me dat daar dus het probleem zit! Het is denk ik dus ook goed dat er versiering hing, zodat nu de exacte plek duidelijk is in het winkelcentrum waar de tocht zich ophoopt en waar het opgezweept wordt. Misschien is er nu wat aan te doen?

Reacties zijn gesloten.