Christelijke autoclub houdt zondagsrust in ere door toertochten te houden op zaterdag

Paul van den Berg, de oprichter van Christians & Cars.
Foto: Christians & Cars

Veel autoclubs in ons land komen op zondag bij elkaar om samen te genieten van een toertocht. Voor christelijke autoliefhebbers een probleem omdat ze graag de zondagsrust in ere willen houden. Daarom startte Paul van den Berg samen met zijn gezin Christians & Cars. Op zaterdag 10 juni organiseert de christelijke autoclub een toertocht door de omgeving. De start van de rit is in Zwolle bij de Jeruzalemkerk.

Ieder jaar organiseert de christelijke autoclub verschillende automeetings door het hele land. “De dag wordt meestal begonnen in een kerk, waar ook de lunch wordt genuttigd,” zegt Van den Berg. “We eindigen vaak bij een bijzonder autobedrijf of museum.” En dat gaat zaterdag 10 juni dan ook zo gebeuren. De autoliefhebbers starten zaterdag 10 juni bij de Jeruzalemkerk aan de Assendorperdijk.

De anderhalf uur durende tocht gaat via Hattem, Wapenveld, Eekterveld, Vaassen, Emst, Epe, Kampen en Elburg richting ’t Harde. De rit eindigt in Wezep. Onderweg wordt er bij een kasteel een fotoreportage gemaakt en bij een kerk wordt een tussenstop gemaakt voor de lunch. De dag wordt afgesloten bij The Dutch Corvette Collection van André Boer. De deelnemers kunnen zich daar vergapen aan meer dan tweehonderd Corvette’s.

Christians & Cars heeft geen vaste leden, iedereen is vrij om zich op te geven en mee te rijden. De kosten voor de toertocht op 10 juni zijn 29 euro per persoon. “Iedereen die een leuke auto heeft en mee wil doen is van harte welkom,” aldus Van den Berg.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar christiansandcars22@gmail.com of door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06 – 374 585 57. Meer informatie over de club en de toertocht is te vinden op de website van Christians & Cars.

Foto 1
Paul van den Berg, de oprichter van Christians & Cars. - Foto: Christians & Cars
Paul van den Berg, de oprichter van Christians & Cars.
Foto: Christians & Cars

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)