Sportvereniging Zalk zoekt nieuwe aanwas: ‘We zitten volgend jaar niet dik in de spelers’

S.V. Zalk is op zoek naar nieuwe leden.
Foto: S.V. Zalk

S.V. Zalk is op zoek naar nieuwe leden en die mogen ook uit Zwolle komen. Er zijn genoeg redenen voor Zwollenaren om naar de overkant van de IJssel te reizen volgens Rick Schuurhuis, de secretaris van de club.

“We zijn een gezellige dorpsclub, waar het nog ons kent ons is,” vertelt Schuurhuis. “De vereniging staat bekend om haar gun- en funfactor ofwel een club met gezelligheid en een gezonde ambitie.” Vanaf 10 euro per maand kan er al worden gevoetbald in het dorpje achter de winterdijk van de IJssel.

“We zitten volgend jaar niet dik in de spelers,” zegt Schuurhuis. “Jong en oud zijn welkom, vanaf 4 jaar kun je al beginnen bij de Bevertjes en voor 55-plussers hebben we Walking Football.” Spelers met meer ambitie kunnen mogelijk een plek krijgen in de selectie van S.V. Zalk. “Twee keer per week trainen en dan schitteren in het vlaggenschip van onze club,” aldus de secretaris. 

Wie meer informatie wil over de club of zich wil aanmelden als nieuw lid kan een e-mail sturen naar info@svzalk.nl of bellen met de club via 06 – 127 409 57. Ook kan je een kijkje nemen op de website van de club.

Schuurhuis hoopt dat er onder Zwollenaren interesse is om een balletje te trappen in Zalk. “Want voor iedereen is er plaats bij S.V. Zalk,” onderstreept Schuurhuis.

Foto 1
S.V. Zalk is op zoek naar nieuwe leden. - Foto: S.V. Zalk
S.V. Zalk is op zoek naar nieuwe leden.
Foto: S.V. Zalk

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)