Leger des Heils presenteert regionaal Kunst- en Theaterfestival

|   Laatste wijziging

Foto: Leger des Heils

Leger des Heils Noordoost komt ook dit jaar weer met een regionaal Kunst- en Theaterfestival. Het gebeurt allemaal op maandag 19 juni en heeft als thema ‘In de Hoofdrol’. Het festival biedt een podium aan deelnemers van het Leger des Heils die op allerlei manieren hun talenten laten zien.

Het Kunst- en Theaterfestival wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met studenten van hogeschool Windesheim en vindt plaats in Theater De nieuwe Buitensociëteit. De deelnemers komen niet alleen uit Zwolle, maar ook uit Groningen, Assen, Emmen en Veendam. Het programma omvat theater, dans, muziek en beeldende kunst. Het wil de kracht van kunst en theater benadrukken als middel voor expressie, hoop en herstel.

Talenten zien en bewonderen
Het Leger des Heils nodigt iedereen van harte uit om bij dit unieke gratis evenement aanwezig te zijn. “Om op deze manier deelnemers met hun talenten te ondersteunen, een hart onder de riem te steken, maar bovenal om de talenten te zien en te bewonderen,” aldus het Het Leger in een persbericht.

Het Kunst- en Theaterfestival vindt plaats in Theater De nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 in Zwolle. De aanvang op maandag 19 juni is om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. Iedereen die van theater houdt, is van harte welkom. De gratis tickets kunnen gereserveerd worden via communicatie.noordoost@legerdesheils.nl.

Foto 1
Leger des Heils presenteert regionaal Kunst- en Theaterfestival - Foto: Leger des Heils
Foto: Leger des Heils

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)